Fotópályázat

Fotópályázat a klímaváltozás mérséklése, környezeti fenntarthatóság témakörben általános iskola alsó-, felsőtagozat, középiskolák, és a felnőtt lakosság részére

Naszály Község Önkormányzata, Kocs Község Önkormányzata és Mocsa Község Önkormányzata a KEHOP-1.2.1-18-2018-00151 azonosítószámú „Helyi klímastratégia kidolgozása, valamint a klímatudatosságot erősítő szemléletformálás Naszály, Kocs és Mocsa térségében” című projekt keretében fotópályázatot hirdet meg globális felmelegedés, klímavédelem témakörében.

Pályázók köre:

A pályázó település, illetve a térség iskoláinak diákjai, valamint a térség felnőtt lakossága

Pályázat tárgya:

A pályázat témája a klímaváltozás mérséklése, a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás, a környezeti fenntarthatóság, melyhez kapcsolódva az alábbi témában várunk pályaműveket benyújtásra. A pályaműveket bármilyen technikával, fekete-fehér vagy színes formátumban is el lehet készíteni, melyeket digitális formában szükséges benyújtani.

Fotópályázat témája:

A három településen és térségében azonosítható, a klímaváltozással összefüggésbe hozható természeti jelenség, annak káros hatásait mérsékelni hivatott emberi beavatkozás, alkalmazkodási tevékenység kifejezése. A környezeti fenntarthatóság szimbolizálása, kiemelt védett értékek megőrzésére mozgósítás. A klímaváltozást okozó emberi tevékenységek mérséklésére irányuló erőfeszítések bemutatása.

Benyújtási határidő: 2022. március 31.

Kapcsolódó dokumentumok

Pályázat beküldése


    szechenyi logo